Škandál v materskej škôlke sa odohral ešte koncom júla. Učiteľky sa s deťmi vybrali na prechádzku, počas ktorej stratili len 2-ročného chlapčeka. Ešte zarážajúcejšie je, že si chýbajúce dieťa všimli až vtedy, keď si poňho prišli vystrašení rodičia.

Škandál v brnenskej materskej škôlke sa udial koncom júla. České učiteľky sa vtedy vybrali so zverenými deťmi na prechádzku do miestneho parku Lužánky. Cestou však stratili len 2-ročného chlapčeka, ktorý sa chvíľu potuloval sám, no napokon zistil, že nikoho okolo nepozná a rozplakal sa.

Chlapčeka si všimla náhodná okoloidúca, ktorá s ním hľadala príbuzných v parku a zavolala políciu. Tá začala pátrať po rodičoch dieťaťa, no až o niekoľko hodín sa k nim dostala informácia, že jedna z miestnym škôlok stratila chlapca.

Učiteľky si skutočnosť, že im po celý čas chýba 2-ročné dieťa, nevšimli a zistili to až vydesení rodičia, ktorí si poobede prišli pre svojho synčeka. Chlapec sa napokon v zdraví vrátil do rúk matky a otca: “Je to živá vec, takže k tomu nemôžeme povedať viac. Zisťujeme, kto nesie podiel zodpovednosti. Incident preverujeme pre podozrenie z trestného činu opustenia dieťaťa,” uviedol podľa informácii iDnes policajný hovorca. Riaditeľka škôlky sa k prípadu vyjadrovať odmietla.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: idnes.cz │ Foto: YouTube/obec Stráňavy, Facebook/iDNES.cz