Tragédia sa stala v noci zo štvrtka na piatok. Len 18-ročný vodič z Čiech vyletel z doposiaľ nezistených príčin z cesty a zastavil ho až náraz do stromu. Záchranári mu už, žiaľ, nemohli pomôcť.

V českej dedine Ovčáry v Kolínsku došlo v noci zo štvrtka na piatok k tragickej udalosti. Len 18-ročný vodič Škody Octavia zo zatiaľ nezistených príčin vyletel z cesty do priekopy, kde pravdepodobne narazil do stromu.

Keď na miesto dorazili hasiči a záchranári, objavili vyvrátený strom vedľa zdemolovaného auta, pričom vodič bol podľa informácií českého Blesku zakliesnený vnútri zošrotovanej karosérie. Aj napriek snahe o jeho resuscitáciu sa nepodarilo mladý život zachrániť.

Vrtuľník, ktorý prišiel na pomoc, sa tak vrátil prázdny. Ako uviedla hovorkyňa stredočeských hasičov Vladimíra Kereková, už sa nedalo nič robiť. “Na miesto bol privolaný vrtuľník záchrannej služby, vracal sa ale prázdny. Muž ročník 2001 vyšiel mimo komunikáciu, kde narazil do stromu. Na mieste zomrel, počas vyšetrovania nebola komunikácia nijako obmedzená,” dodala na záver.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: blesk.cz │ Foto: Facebook/Zpravodajství FTV Prima