Šoubiznisový babyboom pokračuje aj v roku 2020! Potom, čo na verejnosti potvrdila svoje prvé tehotenstvo herečka Natalia Germani (27), tenistka Dominika Cibulková (30) či tanečníčka Ivana Gáborík (33), po prvýkrát sa stane hrdým rodičom aj herec Roman Poláčik (31)!

Do seriálu Oteckovia mieri ďalší bocian! Potom, čo sa stali počas natáčania úspešného formátu televízie Markíza z Braňa Deáka (37), Vladimíra Kobielskeho (44) a Filipa Tůmu (41) tatušovia aj v reálnom živote, tentokrát to čaká i fešného právnika Ondreja, ktorého stvárňuje sympatický Roman Poláčik. Ten síce v minulosti tvoril pár so svojou seriálovou partnerkou Jankou Kovalčíkovou (28), avšak vzťah im, žiaľ nevyšiel.

Pár mesiacov po rozchode sa rodák z Trstenej zamiloval do svojej súčasnej partnerky Katky, s ktorou je od uplynulého marca. Ako priznal pre denník Nový Čas, už onedlho sa z nich stane šťastná rodinka! „,Budeš tato,‘ povedala, a odvtedy som šťastný, plný očakávania i obáv, kam to vlastne ten náš potomok príde. Či sa mu bude svet páčiť a či sa mu budeme páčiť my,“ prezradil pre denník, pričom dodal, že sa na dieťatko už neskutočne teší.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk | Foto: IG/oteckovia.markiza, romanpolacikroman, eggenhofer_norbert