Igor Matovič neustále dokazuje, že nechce patriť medzi konzervatívnych politikov, ktorých každý jeden krok je premyslený a dobre načasovaný. Úprimné vyjadrenie na sociálnej sieti a odkazy kolegom v televízií sú zrejme iba začiatkom nového vládnutia.

Včera (8. mája) sa významní vládni predstavitelia na čele s prezidentkou stretli pri vojnovom pamätníku Slavín, kde si uctili 75. výročie od konca druhej svetovej vojny. Na pietnej udalosti sa zúčastnili aj bežní občania, pričom jednej zo starších dám sa roztrhla gumička na rúšku.

Dôchodkyňa tak radšej odišla bokom od ľudí, čo si všimol aj Igor Matovič. ,,..som poprosil môjho ochrankára, ktorému som včera daroval rúška so štátnym znakom a vedel som, že z nich ešte jedno nepoužité v aute má, aby mi ho pre smutnú pani priniesol a urobil som radosť človeku. Niekedy stačí maličkosť,“ napísal na sociálnej sieti, pričom zverejnil záber z jeho milého skutku.

Premiér chce zároveň motivovať Slovákov, aby si uvedomili, že aj malá pomoc môže vytvoriť úsmev na tvári. ,,Napíš, komu si dnes urobil radosť ty a pošlem také isté rúško aj trom z vás, ktorí budete mať najviac lajkov na váš príbeh,“ vyzval našincov.

 Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: FB/Igor Matovič  |  Foto: FB/Igor Matovič, YT/SME