Zuzana Plačková sa dnes postaví pred sudcu na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku, kde sa rozhodne o jej vzatí alebo nevzatí do väzby. Influencerke a jej manželovi pritom teoreticky môže hroziť aj doživotie. Spomínate si ešte na jej slávnu fotku s Petrom Pellegrinim?

Zuzana Plačková a René Strausz sú aktuálne obvinení z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti, pričom sa hovorí aj o obchode s kokaínom. V stredu rozhodne súd v Pezinku o tom, či dvojica poputuje do väzby. V prípade dokázania viny hrozí influencerke pobyt za mrežami na viac ako 15 rokov, no hovorí sa aj o doživotí.

Internetom sa pritom šíria viaceré vtipy či zábavné meme na túto tematiku. Viacerí dokonca pripomenuli verejnosti aj známy záber z augusta 2019, na ktorom sa odfotila naradostená Plačková s predsedom Hlasu Petrom Pellegrinim.

Pán Pellegrini ako ma videl, hneď vedel, o koho ide. Vraj ma sleduje a príde do Pinku (kaviareň Zuzany Plačkovej, pozn. red.) na kávu. Tak za toto má u mňa veľké plus,” napísala obvinená podnikateľka k fotke. Ktovie, či sa expremiér v Plačkovej podniku naozaj zastavil, no po posledných dňoch možno zmenil názor.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj │ Foto: IG/queen.plackova, FB/Pavel Macko, YT/startitup, TV Doma