Počas víkendu došlo v Košiciach k ďalšej tragédií. Na sídlisku Nad jazerom bola do bytu na Amurskej ulici privolaná na 11. poschodie polícia aj hasiči. Po vypáčení dverí našli v jednej z izieb bezvládne telo 31-ročného muža, ktorému už nedokázali pomôcť.

V Košiciach došlo podľa informácií denníka Korzár k tragédií. Počas víkendu bola na Amurskú ulicu na sídlisku Nad jazedrom privolaná polícia aj hasiči. Za dverami bytu na 11. poschodí však nik nereagoval na klopanie ani zvonenie zvončeka.

Hasiči tak museli dvere otvoriť silou pomocou hydraulického náradia. Po vstupe do bytu našla polícia v jednej z izieb bezvládne telo 31-ročného muža. Po kontrole životných funkcií však už mužovi pomôcť nedokázali.

Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová potvrdila, že na danom mieste v Košiciach našli osobu bez známok života. Obhliadajúci lekár mal predbežne vylúčiť cudzie zavinenie a bola nariadená pitva. Polícia prípad vyšetruje a začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. O život prišiel aj 34-ročný muž, ktorý sa snažil zastaviť idúce auto s dieťaťom.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: smes.sk │ Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky