Alena Zsuzsová mala na zozname priateľov aj podpredsedu parlamentu Martina Glváča (Smer), s ktorým si mali vymieňať osobné fotky aj SMS správy. Toto posielal podozrivej Glváč rovno z parlamentu…

Podozrivá Alena Zsuzsová, ktorá vypovedala okrem prípadu zavraždeného novinára aj v kauze zavraždeného primátora Hurbanova, mala údajne komunikovať i s podpredsedom parlamentu Martinom Glváčom (Smer). Podľa informácii Aktualít ho mala v mobile uloženého ako “maznák”, a hoci osobné kontakty s ním poprela z dôvodu, že bol ženatý a mal dieťa, v jej mobile a počítači sa našli fotky a SMS správy, ktoré si dvojica mala vymieňať.

Glváč mal Zsuzsovej posielať selfiečka priamo z parlamentu počas zasadnutí, na čo mu na oplátku posielala vyzývavé zábery, hoci je otázne, či išlo o jej vlastné fotky. Vyšetrovateľom mala pritom Glváča opísať ako človeka priateľského, flirtujúceho a nezáväzného, no podpredseda sa bráni so slovami, že komunikáciu riadil cez tretie osoby a na situáciu upozornil aj príslušné orgány. Sefliečka na fotkách >>> TU <<< sú však zjavne zhotovené samotným Glváčom.

Aké dôsledky bude mať toto odhalenie, ukáže až čas. V prípade námestníka generálneho prokurátora pre netrestný úsek Reného Vaneka padol tvrdý trest a Vanek bol Čižnárom odvolaný z funkcie. S Glváčom má podľa všetkého naplánováný rozhovor premiér Pellegrini, no výsledok zatiaľ nie je známy.

“So božsky krásna a zaslúžiš si hýčkanie a opateru”.
“Zajtra mám pre teba (už po mnohýkrát) veľké svoje prekvapko!”
Glváč si mal so Zsuzsovou posielať pikantné správy a osobné fotky

Zdroj: markiza.sk, aktuality.sk │ Foto: TV Markíza, YouTube