Televízia TA3 v nedeľu (19. decembra) odvysielala poslednú epizódu relácie V politike v tomto roku. Špeciálnymi hosťami bola Zuzana Čaputová a premiér Eduard Heger, ktorí zhodnotili celý uplynulý rok. Niektoré vyjadrenia prezidentky sa však nepáčili ministrovi financií.

Zuzana Čaputová v úvode relácie upozornila, že pandémia koronavírusu zatienila všetky ostatné problémy, ktoré trápia Slovensko. Taktiež vyzvala Slovákov, aby sa dali zaočkovať a pomohli zlepšiť kritický stav v nemocniciach. Prezidentka však apelovala aj na vládu s tvrdením, že naša krajina potrebuje silnejšie líderstvo v boji s ochorením COVID-19.

V rozhovore s moderátorom uviedla, že predseda strany OĽaNO nebol lepší premiér ako je Eduard Heger. Prišlo na okamžitú reakciu politika, keďže správanie Igora Matoviča by sme mohli pokojne prirovnať ku kopajúcemu dieťaťu na zemi potom, ako ste mu zobrali hračku. V tomto prípade je hračkou akékoľvek vyjadrenie na jeho adresu, ktoré mu nie je po chuti.

Rodák z Trnavy tak neváhal a nechal prehovoriť svoje ego. ,,Nikto viac neznižuje autoritu premiéra ako prezidentka, ktorá pri každej možnej príležitosti podsúva ľuďom, že by ju mal mať väčšiu. Zákerné, vopred vykalkulované zlomyseľné opakované bozky smrti. Od človeka, ktorý by mal miesto sústavných podrazov v ťažkej kríze premiérovi pomáhať… Samozrejme, ak by jej išlo viac o dobro Slovenska, ako o svoje falošný strojený obraz pred ľuďmi… Ukrižujte ma. Nevadí. Pravda oslobodzuje,“ napísal expremiér na sociálnej sieti.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: TA3, FB/Igor Matovic  |  Foto: FB/Úrad vlády, Zuzana Čaputová, TA3